Merken

Haba
Kinderen spelen niet om te leren, maar leren door te spelen. Dat is het motto van Haba en vind je terug in hun speelgoed. Al hun producten zijn al meer dan 80 jaar van hoge kwaliteit en voldoen aan alle strenge veiligheidseisen.
Haba is nu vooral bekend om hun mooie en eenvoudige houten babyproducten en hun spellen. Een bekend spel van Haba is de Boomgaard. Een coöperatief spel met mandjes, houten fruit en een raaf. Een aanrader voor ieder gezin!
Haba geeft de voorkeur aan materialen die geproduceerd kunnen worden op ecologische basis. Zij gebruiken inheemse houtsoorten zoals esdoorn en beukenhout, die zij uit de omgeving betrekken.
Ook gebruiken zij verf op waterbasis. En Made in Germany is ook echt made in Germany in de werkplaats in Bad Rodach, waar zich ook de ontwerpafdeling bevindt.
Haba heeft nog steeds de blokken, waar zij in 1938 als houtfabrikant mee begonnen, in haar collectie. Maar in de loop der jaren heeft de collectie zich enorm uitgebreid.

Greentoys
Greentoys produceert speelgoed van duurzame kwaliteit, bijvoorbeeld, leuke, stoere vrachtauto´s , mooie boten en mooi vormgegeven theeservies en pannensetje.
Er wordt uitsluitend gebruikt gemaakt van gerecyclede plastic melkflessen en ander milieuvriendelijk
materiaal. Dit helpt energie te besparen en uitstoot van broeikasgassen te verminderen. Greentoys gelooft namelijk in een betere wereld.
Ook de verpakking is gemaakt van 100% gerecyclede materialen en is bedrukt met soja-inkt. Het resultaat is prachtig speelgoed, mooi om te zien en fijn om jarenlang mee te spelen.

%d bloggers liken dit: